Az étterem

A stílusosan berendezett Premium Étterem és Kávézó letisztult színvilágával, kényelmes ülőhelyeivel kitűnő lehetőséget biztosít üzleti megbeszélések, gyors ebéd, vagy romantikus vacsora alkalmára. Kiváló helyszínt nyújt kisebb családi és céges összejövetelekhez, találkozókhoz, reggelikhez, bankettekhez, vagy akár állófogadások megtartásához egyaránt.

Séfünk hétfőtől-péntekig változatos, friss alapanyagokból állít össze A és B menüket, melyek akár igény szerint kombinálhatóak is, hogy a hozzánk érkező vendégek gondtalanul élvezhessék az étkezésre, megbeszélésre fordítható időt.
Étlapunkon hagyományos és nemzetközi fogások találhatóak, melyeket magyar borokkal, frissítő koktélokkal és széles italkínálattal kísérünk.

Etterem1
Terasz4

Terasz

Szezonálisan, valamint kedvező időjárás esetén, az akár 65 főt is befogadó mediterrán hangulatú, ernyőkkel ellátott terasz nyújt kellemes környezetet. Hűvösebb napokon pedig dekoratív hőgombák biztosítják a vendégek kényelmét az ott tartózkodás, vagy dohányzás idejére.

Rendezvény

Éttermünk szolid színeivel, családias hangulatával kitűnően alkalmas kisebb és nagyobb rendezvények lebonyolítására. Mobilizálható bútorzatával könnyen alakítható a vendég igényeinek megfelelően, megteremtve a tárgyalótermek zárt stílusát, akár szellősen rakva tökéletes lehet egy kisebb bankett, szűkebb létszámú esküvő, keresztelő alkalmára, vagy csak vendégek álló, esetleg ültetett fogadására. Felkészült, dinamikus kollégáink mindenben rendelkezésre állnak.

Terasz3
eskuvo

Esküvő

Az Esküvő, egy olyan esemény, amelyre a legtöbbünk már gyermekkora óta vágyik és várjuk, hogy felnőttként ránk találjon a nagy Ö, majd szerelmének zálogaként oltár elé vezessen minket örök hűséget esküdve egymásnak. Nem is hiába, hiszen amikor egy szerelmespár úgy dönt, összeköti életét az felér egy megismételhetetlen csodával. Mint azt már korábban is írtam, ahhoz, hogy ez valóban felejthetetlen alkalom legyen, lehessen, precíz szervezésre van szükség, melyet egy profi esküvőszervező segítségével meg is tudnak valósítani a házasságkötésre készülő párok.

Bár már napjainkban egyre népszerűbb esküvőszervező-t felkérni, a legtöbb pár még mindig úgy gondolja, hogy ez egy olyan luxus, amit nem engedhetnek meg maguknak, vagy ez  teljesen szükségtelen dolog. Ez egy óriási tévedés!

Bővebben

Konferencia

Konferenciaterem

A 210 m2-es konferenciaterem természetes megvilágítású, légkondicionált, hangszigetelt, akadálymentesített, teljes hang és rendezvénytechnikával felszerelt. A teremből közvetlenül hangulatos kerthelyiség nyílik, ahol többek között lehetőség van köszöntők, welcome fogadások lebonyolítására.

Tárgyalótermek

Méretük 31 m2 és 41 m2 között változik. Előtérrel, beépített pulttal, hűtőszekrénnyel, beépített szekrényruhatárral, saját mosdóval, fürdőszobával természetes megvilágítással, sötétítési lehetőséggel, LAN internettel, 34 csatornás kábel tv lehetőséggel.

Némely tárgyalóhoz hatalmas erkély is tartozik terasz bútorral, kijelölt dohányzási lehetőséggel.

A rendezvényre érkezők számára zárt, kamerával megfigyelt 110 férőhelyes parkolóház (mélygarázs, felszíni beállók) és ingyenes WIFI használat áll rendelkezésre.

Technikai eszközök: állványos vetítővászon, projektor, flipchart, hangosítás, 2 db mikrofon (beépített és mobil), video, CD lejátszó, magnó, erősítő, LED monitor és TV-készülék.

 

Konfi

Elhelyezkedés