Premium Cafe

 

A stílusosan berendezett Premium Étterem és Kávézó letisztult színvilágával, kényelmes ülőhelyeivel kitűnő lehetőséget biztosít üzleti megbeszélések, gyors ebéd, vagy romantikus vacsora alkalmára. Kiváló helyszínt nyújt kisebb családi és céges összejövetelekhez, találkozókhoz, reggelikhez, bankettekhez, vagy akár állófogadások megtartásához egyaránt.

Séfünk hétfőtől-péntekig változatos, friss alapanyagokból állít össze A és B menüket, melyek akár igény szerint kombinálhatóak is, hogy a hozzánk érkező vendégek gondtalanul élvezhessék az étkezésre, megbeszélésre fordítható időt.
Étlapunkon hagyományos és nemzetközi fogások találhatóak, melyeket magyar borokkal, frissítő koktélokkal és széles italkínálattal kísérünk.

terasz5

Terasz

Szezonálisan, valamint kedvező időjárás esetén, az akár 65 főt is befogadó mediterrán hangulatú, ernyőkkel ellátott terasz nyújt kellemes környezetet. Hűvösebb napokon pedig dekoratív hőgombák biztosítják a vendégek kényelmét az ott tartózkodás, vagy dohányzás idejére.

Apartmanház

A Premium Étterem és Kávézó a XIII. kerület csendes zöldövezetében, a belvárostól nem messze, a Béke tér közvetlen közelében, a patinás Premium Apartmanházon belül üzemel reggel 7 és este 22h között. Mind az étterem, mind az Apartmanház teljesen akadálymentesített, rendkívül könnyen megközelíthető személygépjárművel, vagy tömegközlekedéssel is.

Jöjjön el hozzán

Hamarosan

Legfrisebb aktualitások