19 szept

Az Esküvő, egy olyan esemény, amelyre a legtöbbünk már gyermekkora óta vágyik és várjuk, hogy felnőttként ránk találjon a nagy Ö, majd szerelmének zálogaként oltár elé vezessen minket örök hűséget esküdve egymásnak. Nem is hiába, hiszen amikor egy szerelmespár úgy dönt, összeköti életét az felér egy megismételhetetlen csodával. Mint azt már korábban is írtam, ahhoz, hogy ez valóban felejthetetlen alkalom legyen, lehessen, precíz szervezésre van szükség, melyet egy profi esküvőszervező segítségével meg is tudnak valósítani a házasságkötésre készülő párok.

Bár már napjainkban egyre népszerűbb esküvőszervező-t felkérni, a legtöbb pár még mindig úgy gondolja, hogy ez egy olyan luxus, amit nem engedhetnek meg maguknak, vagy ez  teljesen szükségtelen dolog. Ez egy óriási tévedés!

Egy profi esküvőszervező elsődleges feladata, hogy a legapróbb kérdésektől a legnagyobbakig mindent megbeszéljen és egyeztessen a jegyespárral, az igényeik és kéréseik maximális figyelembevételével. Egyesküvőszervező nem megváltoztatni szeretné az elképzelt álmokat, hanem segíteni abban, hogy minden részlete tökéletesen, az elvártak alapján sikerülhessen!                                                                          Az esküvőszervezés nagyon izgalmas, kreatív szakma, mert egy esküvő megvalósításkor mindig felmerülnek új ötletek, esetleg váratlan meglepetések, amit megfelelően kell kezelni, előnnyé kovácsolni, vagy rögtönözni ( Pl.: a helyszínen derül ki, hogy valaki étel allergiával küszködik, vagy szeretnének többen egy asztalhoz ülni, stb. ). Ettől a komplexitástól olyan nehéz és fárasztó munka, de amikor elhalványodnak a fények, mámortól mosolyogva távoznak a vendégek és a fiatal házaspár gratulál, nos az minden megfeszített pillanatért kárpótol Egy jó esküvőszervező leveszi a pár válláról a terhet annak érdekében, hogy nekik csupán a kellemes pillanatok és a készülődés izgalma maradjon emléknek.

Dorina Esküvőszervezés fő céljául a párok elképzelt álmainak, igényeinek megvalósítását tűzte ki, megfelelő szakmai hozzáértéssel a lehető legtökéletesebb formába öltve. Fő profilunk maga az esküvő szervezése, lebonyolítása, helyszín biztosítása és a rendezvény vendéglátása. Kérésre segítünk megtalálni az ifjú pár számára a legjobb dekorációval foglalkozó céget, a legmegfelelőbb zenészt, DJ-t, aki követni tudja a zenei kívánságokat, vagy igényeket, akár cukrászdát, ahol elkészítik az esküvői tortákat, illetve nem utolsó sorban, akár a tökéletesre szabott ruhákat, kiegészítő kellékeket.

Dorina Esküvőszervezés Honlapja